Eröffnung des Neubaus
Unser Neubau
Zweiter Sieg des Dortmunder Fußball-Schulcup in Folge
Skifahren in Tirol
Schüler der Klasse 9 füllten das Insektenhotel.
Unser Bienenstand im Schulgarten

Lorem Ipsum is filler text that is commonly used by designers before the content for a new site is ready.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed faucibus purus vitae diam posuere nec eleifend elit dictum. Aenean sit amet erat purus, id fermentum lorem. Integer elementum tristique lectus, non posuere quam pretium sed. Quisque scelerisque erat at urna condimentum euismod. Fusce vestibulum facilisis est, a accumsan massa aliquam in. In auctor interdum mauris a luctus. Morbi euismod tempor dapibus. Duis dapibus posuere quam. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. In eu est nec erat sollicitudin hendrerit. Pellentesque sed turpis nunc, sit amet laoreet velit. Praesent vulputate semper nulla nec varius. Aenean aliquam, justo at blandit sodales, mauris leo viverra orci, sed sodales mauris orci vitae magna.

Quisque a massa sed libero tristique suscipit. Morbi tristique molestie metus, vel vehicula nisl ultrices pretium. Sed sit amet est et sapien condimentum viverra. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Phasellus viverra tortor porta orci convallis ac cursus erat sagittis. Vivamus aliquam, purus non luctus adipiscing, orci urna imperdiet eros, sed tincidunt neque sapien et leo. Cras fermentum, dolor id tempor vestibulum, neque lectus luctus mauris, nec congue tellus arcu nec augue. Nulla quis mi arcu, in bibendum quam. Sed placerat laoreet fermentum. In varius lobortis consequat. Proin vulputate felis ac arcu lacinia adipiscing. Morbi molestie, massa id sagittis luctus, sem sapien sollicitudin quam, in vehicula quam lectus quis augue. Integer orci lectus, bibendum in fringilla sit amet, rutrum eget enim. Curabitur at libero vitae lectus gravida luctus. Nam mattis, ligula sit amet vestibulum feugiat, eros sem sodales mi, nec dignissim ante elit quis nisi. Nulla nec magna ut leo convallis sagittis ac non erat. Etiam in augue nulla, sed tristique orci. Vestibulum quis eleifend sapien.

Nam ut orci vel felis feugiat posuere ut eu lorem. In risus tellus, sodales eu eleifend sed, imperdiet id nulla. Nunc at enim lacus. Etiam dignissim, arcu quis accumsan varius, dui dui faucibus erat, in molestie mauris diam ac lacus. Sed sit amet egestas nunc. Nam sollicitudin lacinia sapien, non gravida eros convallis vitae. Integer vehicula dui a elit placerat venenatis. Nullam tincidunt ligula aliquet dui interdum feugiat. Maecenas ultricies, lacus quis facilisis vehicula, lectus diam consequat nunc, euismod eleifend metus felis eu mauris. Aliquam dapibus, ipsum a dapibus commodo, dolor arcu accumsan neque, et tempor metus arcu ut massa. Curabitur non risus vitae nisl ornare pellentesque. Pellentesque nec ipsum eu dolor sodales aliquet. Vestibulum egestas scelerisque tincidunt. Integer adipiscing ultrices erat vel rhoncus.

Integer ac lectus ligula. Nam ornare nisl id magna tincidunt ultrices. Phasellus est nisi, condimentum at sollicitudin vel, consequat eu ipsum. In venenatis ipsum in ligula tincidunt bibendum id et leo. Vivamus quis purus massa. Ut enim magna, pharetra ut condimentum malesuada, auctor ut ligula. Proin mollis, urna a aliquam rutrum, risus erat cursus odio, a convallis enim lectus ut lorem. Nullam semper egestas quam non mattis. Vestibulum venenatis aliquet arcu, consectetur pretium erat pulvinar vel. Vestibulum in aliquet arcu. Ut dolor sem, pellentesque sit amet vestibulum nec, tristique in orci. Sed lacinia metus vel purus pretium sit amet commodo neque condimentum.

Aenean laoreet aliquet ullamcorper. Nunc tincidunt luctus tellus, eu lobortis sapien tincidunt sed. Donec luctus accumsan sem, at porttitor arcu vestibulum in. Sed suscipit malesuada arcu, ac porttitor orci volutpat in. Vestibulum consectetur vulputate eros ut porttitor. Aenean dictum urna quis erat rutrum nec malesuada tellus elementum. Quisque faucibus, turpis nec consectetur vulputate, mi enim semper mi, nec porttitor libero magna ut lacus. Quisque sodales, leo ut fermentum ullamcorper, tellus augue gravida magna, eget ultricies felis dolor vitae justo. Vestibulum blandit placerat neque, imperdiet ornare ipsum malesuada sed. Quisque bibendum quam porta diam molestie luctus. Sed metus lectus, ornare eu vulputate vel, eleifend facilisis augue. Maecenas eget urna velit, ac volutpat velit. Nam id bibendum ligula. Donec pellentesque, velit eu convallis sodales, nisi dui egestas nunc, et scelerisque lectus quam ut ipsum.

Die Anmeldewoche für unsere drei fünften Klassen im nächsten Schuljahr ist vorüber.
Wir bedanken uns für das Vetrauen, mit den "neuen" Kindern ab dem nächsten Schuljahr zusammen arbeiten zu dürfen.
Nach Karneval ist der Neubau unser neues Zuhause. Nach unserem Umzug werden wir sicherlich noch einiges umräumen und vorübergehend mit Behelfslösungen leben. Die Freude auf das Neue ist trotzdem sehr groß.

Innenhof als Lernzone _ Februar 2020: noch unmöbliert
Differenzierungsraum - Februar 2020: noch unmöbliert