Mosaik - mit Schülerinnen und Schülern des Jahrgangs 7 gestaltet
Abenteuerparcour - Erlebnis im Sportunterricht
Honig - Ernte aus der schuleigenen Imkerei
Projektwoche Weltreise - Amerika: Baseball und Cheerleader

The language switcher module allows you to take advantage of the language tags that are available when content, modules and menu links are created.

This module displays a list of available Content Languages for switching between them.

When switching languages, it redirects to the Home page defined for the chosen language. Thereafter, the navigation will be the one defined for that language.

The language filter plugin must be enabled for this module to work properly.

Help

To view an example of the language switch moduler module, go to the site administrator and enable the language filter plugin and the language switcher module labellled "language switcher" and visit the fruit shop or park sample sites. Then follow the instructions in this tutorial.

Die Jungen und Mädchen unseres ersten Ausbildungspakt-Durchgangs wurden im feierlichen Rahmen zertifiziert. In einer Feierstunde würdigten wir mit dem Bezirksbürgermeister insbesondere das Durchhaltevermögen und Engagement der elf Schülerinnen und Schüler.
Das ehrenamtliche Engagement des Ausbildungspaktes prägt nicht nur das Klima unserer Schule, sondern es bereichert den Stadtteil.