Weihnachtsbaumverkauf als soziales Engagement im Ausbildungspakt
Bilder von der Baustelle
Wir freuen uns auf unsere nächste Skifahrt.

The language switcher module allows you to take advantage of the language tags that are available when content, modules and menu links are created.

This module displays a list of available Content Languages for switching between them.

When switching languages, it redirects to the Home page defined for the chosen language. Thereafter, the navigation will be the one defined for that language.

The language filter plugin must be enabled for this module to work properly.

Help

To view an example of the language switch moduler module, go to the site administrator and enable the language filter plugin and the language switcher module labellled "language switcher" and visit the fruit shop or park sample sites. Then follow the instructions in this tutorial.

Der Rohbau steht. Jetzt ist der Innenausbau in vollem Gange. Auch hier erhalten wir Gelegenheiten, unsere Bedürnisse einzubringen und eine einmalige Schule zu gestalten. Wir liegen im Zeitplan: im nächsten Schuljahr erfolgt der Umzug.
Unsere Schülervertretung (SV) engagiert sich weiterhin für die Schülerinteressen. Nun wird ein Billardraum eröffnet, mit dem die Pausen attraktiver gestaltet werden. Wegen der eingeschränkten Pausenflächen durch die Großbaustelle sind wir froh, dass sich die SV für Pausenangebote im Gebäude einsetzt.