Schmücken des Weihnachtsbaums
Neue Bilder von der Baustelle
Wir gewinnen den Dortmunder Schulcup
Skifahrt der RSK

The language switcher module allows you to take advantage of the language tags that are available when content, modules and menu links are created.

This module displays a list of available Content Languages for switching between them.

When switching languages, it redirects to the Home page defined for the chosen language. Thereafter, the navigation will be the one defined for that language.

The language filter plugin must be enabled for this module to work properly.

Help

To view an example of the language switch moduler module, go to the site administrator and enable the language filter plugin and the language switcher module labellled "language switcher" and visit the fruit shop or park sample sites. Then follow the instructions in this tutorial.

Ruhige Adventszeit?
Die selben Themen im jedem Jahr: Woher bekommen wir einen Weihnachtsbaum? Der "Tag der offenen Tür" steht an; der Schnuppertag für die Grundschulkinder fällt ebenfalls in die Vorweihnachtszeit. Die fünften Klassen fahren zu den Aufführungen des Weihnachtsmärchens. Auch der Schulgottesdienst will vorbereitet sein. Wichteln in den Klassen gehört ja auch irgendwie dazu, und den "lebenden Adventkalender" gibt es ja auch seit dem letzten Jahr ...
... nicht ruhig, aber trotzdem schön.